Vi är en städfirma i Kävlinge som arbetar sedan 2013 med att skapa en enklare och trivsammare vardag för våra kunder genom att tillhandahålla och utföra städtjänster och erbjuda städhjälp.

Alltid anpassar vi oss efter Dina önskemål. Vi går mot strömmen och gör allt som står i vår makt för att våra kunder ska bli nöjda och återkomma när det är dags för nästa affär.

Vi städar i hela Malmö , Lund , Kävlinge med omnejd och utför bl.a. hemstädning, lokalvård av kontor, butiker, byggstädning, flyttstädning & trappstädning.

Vi är ett 10-tal anställda som snabbt ställer upp och hjälper till med allehanda typer av städuppdrag till konkurrenskraftiga priser.

Du är varmt välkommen att kontakta oss! Alltid hjälper vi dig med dina frågor och anpassar oss efter Dina specifika behov och önskemål. Så tveka inte.

Försäkring

För att säkerställa våra anställdas och våra kunders säkerhet har vi full försäkring för verksamheten. Om olyckan skulle vara framme så kan ni vara säkra på att vi har ett funktionellt ekonomiskt skydd för alla situationer. Vi har bl.a. en anpassad företagsförsäkring, ansvarsförsäkring och rättsskyddsförsäkring.