Hemstädning

Återkommande städning varje eller varannan vecka, eller varför inte en gång i månaden.

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och nystädat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner?

Vi hjälper dig att sätta guldkant på vardagen och frigöra mer tid för familj, vänner och fritidsaktiviteter!

Kontorstäd

Vi kontorsstädar hos små, mellanstora och stora företag, Städningen kan utföras alla dagar i veckan både på dag och kvällstid.

Att kunna fokusera på kärnverksamheten i företaget, kommunen eller organisationen är oftast nyckeln till framgång. Genom outsourcing blir målet för kärnverksamheten så mycket tydligare och lättare att nå.
Låt oss befria er från kringliggande serviceområden så att er personal med full styrka kan lägga tid och energi på er kärnverksamhet.

Ring oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag.

Flyttstädning

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv men det är ett arbete som kräver mycket tid och energi, planering och strategi från dig. Moppe och Hinken kan hjälpa dig med detta!

Dödsbostädning

Behöver du professionell hjälp med dödsbostädning? Låt oss ta hand om det! Vi är ett väletablerat städföretag som utför dödsbostädning åt privatpersoner, men även åt begravningsbyråer och försäkringsbolag.

Vår erfarna och duktiga personal utför städning av dödsbon på ett snabbt och miljövänligt sätt. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och nya, miljöinriktade metoder, så de har så lite miljöpåverkan som möjligt.

Dödsbostädning liknar en vanlig flyttstädning men utförs med fokus på lyhördhet och flexibilitet. Du som kund bestämmer själv vad som ska göras. Vi anpassar oss alltid efter dina individuella behov för att på bästa sätt hjälpa dig med dödsbostädning.

Hos oss får du effektiva resultat till konkurrenskraftiga priser. Var uppmärksam på att dödsbostädning inte ger rätt till RUT-avdraget. Kontakta oss för mer information!

Arbetsbodar

Vi utför idag bodstädning för både mindre och större byggbolag runt om i Skåne.

Vi tar hand om både stora och små etableringar.

Är du intresserad att sammarbeta med oss?